Geile amateur nicky87 (36)

Acties

Informatie

nicky87 (36)

Bericht van nicky87

wi zijn een openminded stel, vinden het fijn om ons spel te delen met gelijk gestemden, respect staat voorop, mannen die op zoek zijn naar een ruk momentje, scroll meteen verder, daar zijn we niet in geinteresseerd, veel is mogelijk voor de juiste prijs..

Informatie over nicky87

Naam: nicky87
Leeftijd: 36
Woonplaats: Maaskantje
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Mijn lekkere mannetje en drink graag malibu cola. Mijn hobbie(s): Geile sex met mijn dakdekkert.. Mijn favoriete muziek is Alles waar je lekker op kan bewegen.. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Mijn geile dakdekker. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is alle posities waar mijn mannetje mij in legt en mijn favoriete plekje(s) zijn De motorkap van de bus van mijn dakdekkert. Bij mannen val ik op hun Uitstraling. Piercings: ja. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: teaser, pleaser, met een vleugje dominantie. Mijn Sterrenbeeld is kreeft. Mooi aan mezelf: mijn ogen. Mijn levensdoel is: genieten, oprechte liefde. Mijn levensmotto is: genieten van elke dag alsof het de laatste is.. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is veel haar en mannen zonder respect, die mogen van ons meteen verder scrollen. Dikke doei.. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou